Ytterligare fem akter klara

för sommarens Hasslöfestival

Idag kan vi avslöja hela fem akter som gör Sweet, Slade, Smokie och Miriam Bryant sällskap på sommarens Hasslöfestival. I sommar kommer Jerry Williams, Frida Öhrn, Joddla med Siv, De lyckliga kompisarna och Hasslös egna Caj Karlsson som gör tre olika konserter under festivalens tre dagar.

Jerry Williams
Med sina 50 år som artist kan Jerry Williams bara beskrivas som en levande rocklegend. Han har under sina år i musikbranschen hunnit släppa mer än 50 skivor och gjort oräkneliga konserter och turnéer runt om i Norden.
Jerrys senaste platta "Ghost Rider” släpptes i september 2015. Ett album som togs emot med hyllningar i media. Albumet var det 31:a i ordningen sedan 1963 då Jerry skivdebuterade.
2014 tog Jerry farväl med "The Farewell Show” men nu två år efter supersuccén, som sågs av hela 250.000 personer, kunde han inte hålla sig borta från scenen längre.
Den 16 juli kommer Jerry Williams till Hasslö och Hasslöfestivalen.

De lyckliga kompisarna
"Ho, ho, ho, ho hockeyfrilla ..” De Lyckliga Kompisarna är ett svenskt punkband som ursprungligen var verksamma under 90-talet. Bandet utgjorde den så kallade "andra punkvågen” och bandets i särklass mest kända låt är ”Hockeyfrilla" eller ("Ishockeyfrisyr" som den egentligen heter)
De lyckliga kompisarna avslutar Parkscenen fredagen den 15 juli

Frida Öhrn
Frida Öhrn är mest känd som en tredjedel av Cookies n Beans och rösten bakom Saab-reklamlåten ”Release me” men denna gången bjuder Frida på något helt annat än det vi är vana vid. Tillsammans med August Zachrisson gör hon ny och spännande musik men fortfarande med Fridas fantastiska röst i centrum. Först ut var ”Die Distance” som släpptes 2015 men nu i vår släpper Frida soloplatta.
Frida spelar på Parkscenen, fredagen 15 juli.

Caj Karlsson x 3
I år bjuder Hasslöfestivalen på Caj Karlsson tre dagar i rad. Under torsdagen intar Caj och hans vänner parkscenen för att bjuda på covers. Det blir en hel rad tolkningar av favoritlåtar. Under fredagen återvänder Caj för att bjuda på eget material. Låtar från hela karriären kommer att blandas friskt. Det blir till och med en och annan låt som aldrig spelats live tidigare.
Cajs trippelgig avslutas på lördagen då han och bandet kliver upp på stora scenen och spelar låtar från de två senaste plattorna med Revolver Blå.

Joddla med Siv
Joddla Med Siv återvänder till Hasslöfestivalen. Bandet som blandar folkmusik, rock och reggae på ett sätt som inga andra band. Det fem man starka partybandet har spelat ihop i tjugosex år och gjort en bit över tusen spelningar samt flera succékonserter på Hasslöfestivalen genom åren. I sommar avslutar dom Hasslöfestivalens första dag torsdagen 14 juli, och invigningsfesten är ett faktum.