Lars Winnerbäck - Sommartuné 2020

14/8

Lars Winnerbäck sprider kärlek över Tivoliparken

 

Genom tolv studioalbum har Lars Winnerbäck satt ord på en hel generations känslor och senaste albumet “Eldtuppen” får räknas som ett av Winnerbäcks största. I sommar ger han sig ut på turné och besöker 21 städer. Ett av stoppen blir i vackra Tivoliparken den 14 augusti. 

 

Det känns otroligt roligt att få presentera Winnerbäck till Kristianstad i sommar, säger Robin Åkerman på Paraply. Inramningen i Tivoliparken är unik - både sett till den fantastiska miljön och det centrala läget. 14 augusti blir definitivt en av sommarens bästa kvällar, avslutar Robin.   

 

Lars Winnerbäck är en av Sveriges absolut största artister och har under sina 20 år som artist vunnit sju grammisar och 5 rockbjörnar. Efter höstens stora arenaturné och nya albumet "Eldtuppen” fyllde han arenor över hela landet och i sommar beger sig Lars Winnerbäck ut i den svenska sommarnatten. 

 
Alltså när Eldtuppen kom så kände jag att det var som en nystart. Fattar om det inte var så tydligt för alla, men för mig var det så. Jag var stolt och ivrig och när turnén kom igång i Linköping var det den bästa resan hittills. Med bandet, med tekniker, crew och inte minst publiken. Tacksam och tagen, och det enda som inte stämde var att vi inte reste till fler städer. Men november är november. I sommar har vi mer tid, mer utrymme, mer Norge, mer Sverige, grönare gräsplaner, fetare festivaler, längre dagar, fler bussar, längre sträckor, fler låtar. Samma band. Samma crew. Släpp oss var som helst. Vi längtar.
 

 

I 20 år har Winnerbäck tagit med sig det svenska vemodet upp på scen och han räknas idag som en av landets absolut största artister.

 

Sommaren 2020 blir det en turné under bar himmel i slottsträdgårdar, lummiga parker, festivaler och arenor och den 14 augusti kommer Lars och hans band till Tivoliparken i Kristianstad.

 

Bandet på Sommarturné 2020 består av Jerker Odelholm (bas), Staffan Johansson (gitarr), Carl Ekerstam (gitarr), Therese Johansson (gitarr/sång), Jonna Löfgren (trummor) och Tomas Hallonsten (keyboard).

 

Tivoliparken

Kristianstads stadspark Tivoliparken har anor från tidigt 1800-tal. Det som började som en promenadpark är idag en lummig stadspark med rum för både kultur och aktiviteter. Paraply har arrangerat flertalet konserter på denna plats. Bland annat med Ulf Lundell, Miriam Bryant, Jill Johnson, Niklas Strömstedt, Doug Seegers, Linnea Henriksson, Tomas Ledin, Mariette samt Rickfors, Hylander och Ronander. 

 

I parken finns många ovanliga trädarter och ett flertal träd är både gamla och stora. Tivoliparken omfamnar även fågeldammar, vackra Tivoliteatern, utomhusscen och Hälsoträdgården. 

 

Parken ligger i direkt anslutning till Kristianstads Centralstation så du kan enkelt, smidigt och hållbart ta dig till och från konserten via tåg eller buss. Konsertkvällen startar med support 19.00. Winnerbäck går på scen 21.00. Det kommer att finnas ett brett utbud av mat och dryck på konsertplatsen. Mer information presenteras längre fram. Håll utkik via paraplyproduktion.se samt Facebookevenemanget för senaste nytt.

 

Läs mer om Kristianstads samlade utbud av shopping, caféer, restauranger, boendealternativ, parkeringar mm via 

https://handelsstaden.com/.

 

----------------

 

Biljetterna släpps nu på torsdag 5 december klockan 10.00.  

https://www.ticketmaster.se/event/567627

Köp Biljetter

Köp dina biljetter via länken nedan

Se också

 • Hasslöfestivalen 2020

  Hasslöfestivalen 2020

  9/7
  VIKTIG INFORMATION Efter regeringsbeslutet om att tillsvidare förbjuda offentliga sammankomster är det många av er som hör av sig med frågor. Vi förs…
  Läs mer Köp biljetter
 • Ulf Lundell

  Ulf Lundell

  16/7 kl. 20:00 - 23:00
  Ulf Lundell på Kronvalls Vinslott i sommar. 16 juli intar Ulf Lundell Kronovalls Vinslott utanför Tomelilla på Österlen. En efterlängtad homecoming p…
  Läs mer Köp biljetter
 • Karlskrona Skärgårdsfest 2020

  Karlskrona Skärgårdsfest 2020

  28/7
  Årets fest är här! Den 28 juli - 2 augusti är det återigen dags för sommarens största fest, Karlskrona Skärgårdsfest 2020. Mitt i skärgården bland kl…
  Läs mer Köp biljetter
 • Lars Winnerbäck - Sommarturné 2020

  Lars Winnerbäck - Sommarturné 2020

  5/8
  ​Lars Winnerbäck blir först ut på nya konsertplatsen “Kapelludden” i Borgholm Han är en av Sveriges absolut största stjärnor och har under sina 20 år…
  Läs mer Köp biljetter
 • Molly Sandén

  Molly Sandén

  9/9 kl. 19:30
  VIKTIG INFORMATION Nytt datum för Molly Sandéns konsert på Växjö Konserthus blir den 9 september 2020. Håll i din biljett - den kommer fortfarande at…
  Läs mer Köp biljetter