Lars Winnerbäck - Sommarturné 2021

13/8

Lars Winnerbäck sprider kärlek över Tivoliparken

 

Genom tolv studioalbum har Lars Winnerbäck satt ord på en hel generations känslor och senaste albumet “Eldtuppen” får räknas som ett av Winnerbäcks största. Sommaren 2021 ger han sig ut på turné och besöker 21 städer. Ett av stoppen blir i vackra Tivoliparken den 13 augusti.

Lars Winnerbäck är en av Sveriges absolut största artister och har under sina 20 år som artist vunnit sju grammisar och 5 rockbjörnar. Efter höstens stora arenaturné och nya albumet "Eldtuppen” fyllde han arenor över hela landet och i sommar beger sig Lars Winnerbäck ut i den svenska sommarnatten.

I 20 år har Winnerbäck tagit med sig det svenska vemodet upp på scen och han räknas idag som en av landets absolut största artister.

Sommaren 2021 blir det en turné under bar himmel i slottsträdgårdar, lummiga parker, festivaler och arenor och den 13 augusti kommer Lars och hans band till Tivoliparken i Kristianstad.

Bandet på Sommarturné 2021 består av Jerker Odelholm (bas), Staffan Johansson (gitarr), Carl Ekerstam (gitarr), Therese Johansson (gitarr/sång), Jonna Löfgren (trummor) och Tomas Hallonsten (keyboard).

 

Tivoliparken

Kristianstads stadspark Tivoliparken har anor från tidigt 1800-tal. Det som började som en promenadpark är idag en lummig stadspark med rum för både kultur och aktiviteter. Paraply har arrangerat flertalet konserter på denna plats. Bland annat med Ulf Lundell, Miriam Bryant, Jill Johnson, Niklas Strömstedt, Doug Seegers, Linnea Henriksson, Tomas Ledin, Mariette samt Rickfors, Hylander och Ronander.

I parken finns många ovanliga trädarter och ett flertal träd är både gamla och stora. Tivoliparken omfamnar även fågeldammar, vackra Tivoliteatern, utomhusscen och Hälsoträdgården.

Parken ligger i direkt anslutning till Kristianstads Centralstation så du kan enkelt, smidigt och hållbart ta dig till och från konserten via tåg eller buss.

Konsertkvällen startar med support 19.00. Winnerbäck går på scen 21.00. Det kommer att finnas ett brett utbud av mat och dryck på konsertplatsen. Mer information presenteras längre fram. Håll utkik via paraplyproduktion.se samt Facebookevenemanget för senaste nytt.

Läs mer om Kristianstads samlade utbud av shopping, caféer, restauranger, boendealternativ, parkeringar mm via 

https://handelsstaden.com/.

Köp Biljetter

Köp dina biljetter via länken nedan

Se också

 • Molly Sandén

  Molly Sandén

  9/9 kl. 19:30
  VIKTIG INFORMATION Nytt datum för Molly Sandéns konsert på Växjö Konserthus blir den 9 september 2020. Håll i din biljett - den kommer fortfarande at…
  Läs mer Köp biljetter
 • Molly Sandén

  Molly Sandén

  11/9 kl. 19:30
  VIKTIG INFORMATION Nytt datum för Molly Sandéns konsert på Konserthuset i Karlskrona blir den 11 september 2020. Håll i din biljett - den kommer fort…
  Läs mer Köp biljetter
 • Molly Sandén

  Molly Sandén

  3/10 kl. 19:30
  VIKTIG INFORMATION Nytt datum för Molly Sandéns konsert på Kalmarsalen blir den 3 oktober 2020. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla…
  Läs mer Köp biljetter
 • Tomas Andersson Wij

  Tomas Andersson Wij

  9/10 kl. 19:30
  I över 20 år har Tomas Andersson Wij turnerat och byggt en publik. Långsamt har hans röst, sånger och mellansnack tagit sig in i svenskarna. Många fi…
  Läs mer Köp biljetter
 • Smith & Thell

  Smith & Thell

  5/2 kl. 19:30
  KONSERTEN FLYTTAD - NYTT DATUM 5 FEBRUARI Under rådande läge med allmän smittspridning av Covid-19 och regeringens beslut att förbjuda offentliga sam…
  Läs mer Köp biljetter
 • Hasslöfestivalen 2021

  Hasslöfestivalen 2021

  15/7
  Hasslöfestivalen 2021 Klara artister till sommaren 2021 är Magnus Uggla och Miss Li. Fler artister släpps löpande. Om festivalen Hasslöfestivalen har…
  Läs mer Köp biljetter