Tomas Andersson Wij

KONSERTEN INSTÄLLD - SAMTLIGA BILJETTER ÅTERLÖSES

Hej!
 
Som ni vet har vi, sedan mailutskicket i juni, följt utvecklingen av Covid-19 och förändringar i rekommendationerna för att flytta konserten med Tomas Andersson Wij i Växjö Konserthus. 
 
På grund av fortsatt allmän smittspridningen av Covid-19 har vi tagit beslut om att helt ställa in den planerade konserten. Begränsningarna för folksamlingar väntas ligga kvar större delen av 2021 ser vi det inte som möjligt att flytta konserten och genomföra en ”vanlig konsert" konserthusföreställning.
 
Vi hoppas däremot kunna erbjuda er ett nytt upplägg för en mer intim och exklusiv konsertupplevelse med Tomas under första delen av nästa år. Då exakt upplägg för detta inte är helt klart väljer vi för enkelhetens skull att ställa in ordinarie evenemang och återlösa samtliga biljetter. Du som köpt biljett kommer få ett e-postmeddelande från vår biljettleverantör Nortic om hur återlösen går till.
 
När upplägget för den nya konserten är klart kommer du som köpte biljett till ordinarie konsert att få exklusiv chans att köpa biljetter till det nya evenemanget. 
 
Vi tackar för förståelsen och önskar er ett fint avslut på veckan.
Ta hand om er!
 
/Paraplyfamiljen