Angelica Alm från “Så ska det låta”

gör 12 julshower i Karlskrona

De allra flesta känner igen Angelica Alm från det populära tv-programmet ”Så ska det låta” där hon varit pianist och lagledare i många år. I november och december tar Angelica med sig pianistkollegan Anna Persson ner till Karlskrona för att ge julshowen ”Så ska julen låta”. Det blir hela tolv föreställningar i Statts festvåning. Tolv föreställningar med storslagen musik, hög puls och fantastiskt stämning.

För tredje året i rad producerar vi på Paraply en julshow på hemmaplan i Karlskrona. För två år sedan var det Lenny Mostberg, Joacim Müllo och Christian Fridh som bjöd på "Ain't nothin' like Christmas” och förra julen var det Frida Öhrn och Linda Ström från Cookies n Beans som stod på scen.
Årets uppsättning bjuder på Angelica Alm från ”Så ska det låta” och hennes pianokollega Anna Persson.
Julshowen bygger på de tidigare succéerna från Malmö och Göteborg där Angelica Alm och Anna Persson spelat 2013 och 2014. I år kommer Angelica och Anna till Karlskrona och Statts festvåning.
- Det är alltid ett lyckopiller att få komma till Karlskrona, säger Angelica Alm. Showen och tävlingen går i "Så ska det låta-anda" och tävlingsmomenten känner nog de flesta igen - fast i denna julshow är det live och allt sker där och då.

Fredrik Larsson, Emily Karlsson och Torbjörn Jonsson på Matkonsult är förväntansfulla.
- Vi kommer att erbjuda vårt stora julbord i paket tillsammans med showen, förklarar en nöjd Emily. I år dukar vi upp vårt stora julbord vid hela tolv tillfällen.

Det blir julshow och julbord i Statts festvåning den 26, 27, 28 november och den 3, 4, 5, 10, 11, 12, 17, 18, 19 december. Angelica och Anna kommer med publikens hjälp försöka överträffa varandra vid varsin flygel. Det blir önskelåtar, allsång och frågesport.

För mer information eller för att boka maila:
info@matkonsult.nu
eller ring: 0455-220 02.