Biljetterna till Karlskrona Musikfest släppta


Musikfesten har blivit en lång och fin tradition i Karlskrona. I år är det nionde året i rad som vi under en och samma kväll hyllar fem kända artister och deras musik. I är är det Jimi Hendrix, Coldplay, Cher, Janis Joplin och Radiohead som står i fokus.

På scen kommer man som vanligt att få se en hel del lokal begåvning men också några väl valda importer. Bland annat kommer Linus Norda, Christian Fridh, Therese Andersson, Sebastian Ohlsson Lund, Pelle Holmberg, Lovisa Birgersson och många fler ta plats på scenen.

Förra året utvecklades evenemanget och tog plats på det vackra Fisktorget i Karlskrona. I år vidareutvecklar vi området något men den som besökte oss innan kommer att känna igen sig. Som tidigare år kan man boka matpaket och sittplats eller bara komma förbi när man känner för det. Det finns både mat och dryck på området och gott om sittplatser.

Boka plats och mat
Den som vill kan boka sittplats, matpaket och en öl/vin/alkoholfritt alternativ. Priset är 180:- (Entrébiljett ingår inte i matpaketet).
Paketet bokas och betalas i samband med biljettköp. Det går även att köpa till i efterhand via ordinarie bokningskanaler.
Vid frågor eller önskemål om att sitta tillsammans med andra sällskap maila på: bordsbokning@paraplyproduktion.se.
Glöm inte att ange namn på bokningen samt sällskapets storlek.

Musikfestmeny
Grilltallrik med kycklingspett och fläskfilé. Serveras med wokad potatis, sommarprimörer, melon, tsatsiki och barbecuesås.
(Vegetariskt alternativ finns.)

Insläpp 17.00. På scen från 18.00.

Läs mer