Caj releasespelade sin nya skiva i Konsthallen


Caj har stått på Konsthallens scen flera gånger tidigare i flera olika konstellationer. Helt på egen hand då han gjorde en uppskattat Storytellerkonsert för något år sedan. Men också med sina kamrater i Sinn Fenn och som gäst i en handfull olika sammanhang.
Till kvällens releasekonsert hade Caj samlat musikerna Mats Björke, Jens Albertsson, Bobo Ölander och Johan Glössner. Dessutom hade han bjudit in Sofia Loell, Linda Ström och Linus Norda att gästa.

Caj klev in på scenen med knuten näve som han brukar. Han hängde på sig gitarren och sa "Tack för att ni är här” och bjöd sedan på hela sjutton låtar.
Konserten inleddes med fyra låtar från den nya plattan. Först titelspåret ”Kan inte minnas” följt av "Du hittar alltid rätt”, "Lever i bilder” och känslosamma och speciella ”En hyllning till livet”.
Det blandades friskt från Cajs numera stora låtkatalog. Låtar från nya plattan såklart men också låtar från de tidiga plattorna. ”Resan når sitt slut”, ”Avdelning 10” och ”Silverfat och amerikanska missiler” luftades. Till och med ”Du får avfärda mig som tokig” gjordes i en fantastisk version.
Caj och bandet tackade för sig med ”Nästan som snö” och Allting kommer hit igen”.