Enkla Elbolaget ger sig iväg på Sverigeturné


I sommar ger sig Enkla Elbolaget ut på stor Sverigeturné och vi på Paraply har fått förtroendet att paketera konceptet. Igår testbyggde vi montern och packade turnélastbilen och idag beger sig säljteamet mot Elmia i Jönköping för att vara med på Sveriges största boendemässa "Hem & Villa”.

Sara, Julia och Henrik kommer under sommaren att dyka upp på trettiotalet platser runt om i Sverige. Turnén besöker bland annat Bråvallafestivalen, Åhus Beachhandboll och Malmöfestivalen och här hemma i Blekinge kommer turnén att stanna till på Hasslöfestivalen, Östersjöfestivalen och Sweden Rock Festival.

Montern blir ett spännande ett enda stort centrum för musik och upplevelser. Hos Enkla Elbolaget kommer man att kunna vila trötta fötter, ladda sin telefon eller spela SM i musikquiz. Men framförallt kommer man att kunna byta till Enkla Elbolagets förmånliga el-avtal direkt på plats och sedan välja en premier man kan ta med sig. Bland premierna finns bland annat konsertbiljetter, Spotify Connecthögtalaren från Philips och hörlurar från Urbanears och Marshall.

Även den som inte lyckas träffa på oss under turnén kan utnyttja turnéns fantastiska erbjudande. På turnésajten kan man läsa mer, bli kund och välja en premie.

Läs mer på: http://www.enklaelbolaget.se/Turne