Enkla Elbolaget och Länsförsäkringar på Sweden Rock Festival


I söndags avslutade vi en spännande festivalvecka i Sölvesborg. Vi har hunnit se några av konserterna och äta lite ny och spännande festivalmat. Men framförallt har vi jobbat med Länsförsäkringars och Enkla Elbolagets montrar.

I Länsförsäkringars monter har de 33.000 festivalbesökarna kunnat vila sina trötta fötter men också dricka friskt och gott vatten. I montern har man dessutom kunnat tävla om ett rockpaket innehållande en Marshallkyl, trådlösa högtalare och hörlurar.
Hos Enkla Elbolaget har besökarna bland annat kunnat ladda sina mobiltelefoner men också kolla in laddningsbänkar, solcells-carport, Smartflower och en BMW i3. Till den helt nya Virtual reality-studion var det kö från morgon till kväll. Massor av människor testade hur det kändes och hur verklig den virtuell verkligheten blivit bara det senaste året.
I Bahcos monter tvingade vi Adam Grahn från Royal Republic att hänga på sig gitarren. Vår egen Malin Thörnquist såg till att förstärkaren fick ström genom att sätta sig på Enkla Elbolagets el-genererande cykel.

Här är lite bilder från helgen.