Gabriel Kelley och Blacknuss till Kalmar i sommar


I förra veckan presenterade vi Peg Parnevik och idag kan vi avslöja ytterligare två artister som gör Peg, Bo Kaspers Orkester och Jerry Williams sällskap i Kalmarsundsparken den 26 och 27 augusti.

Gabriel Kelley
Gabriel Kelley gjorde succé när han dök upp i Jills Veranda och spelade ihop med Jerry Williams.
Gabriel har de senaste åren gjort runt 300 spelningar runt om i världen och nyligen släppte han plattan ”Lighter shade of blue”. I sommar kommer han till Sverige för en kortare turné och turnéavslutningen blir i Kalmar den 27 augusti.
- Gabriels platta ”Lighter shade of blue” är en fantastisk skiva och med flera hundra spelningar bakom sig kommer Gabriel och hans band att bjuda på en fantastisk kväll, säger Robin Åkerman på Paraply produktion.

Blacknuss
Blacknuss är ett svenskt musikkollektiv som svängigt och framgångsrikt blandat jazz, funk och soul sedan 1991. Genom åren har det blivit fyra album innehållande hits som "It Should Have Been You", "Last Night A DJ Saved My Life" och "Dinah”. Dessutom har artister som Robyn, Lisa Nilsson, Titiyo, Stephen Simmonds och Jennifer Brown spelat med bandet.

I sommar kommer både Gabriel och Blacknuss till Kalmar för att tillsammans med Bo Kaspers Orkester, Jerry Williams och Peg Parnevik bjuda på en fantastisk helg.
- Det är lite av en drömuppställning för oss på Paraply, berättar Stefan Andersson på Paraply. Både Bo Kaspers, Gabriel Kelley och Blacknuss musik har spelats flitigt på vårt kontor och det ska bli fantastiskt spännande att se och höra Peg Parnevik som gjort kometkarriär den senaste tiden.

Blacknuss, Bo Kaspers Orkester och Peg Parnevik spelar fredagen den 26 augusti och dagen därpå, den 27 augusti, kliver Jerry Williams och Gabriel Kelley upp på samma scen.

Biljetterna är släppta och säljs via Tickster, Kalmar Turistbyrå och paraplyproduktion.se