Grattis Roxtec och tack för igår


Jobbet har pågått från och till sedan i slutet av förra året. Vi har planerat, provätit, specialbeställt och finjusterat. I går var det äntligen dags. 17.00 tog vi emot nästan 200 av Roxtecs anställda på Fisktorget i Karlskrona för att där påbörja Roxtecs 25års-jubileumskväll.
Efter champagne och välkomsthälsning från kvällens värdpar Erik Haag och Lotta Lundgren från tv-programmet ”Historieätarna" gav sig gästerna iväg i båt.
Färden gick till Kungsbron där bland annat Michael och Hannes Helgesson från Kulturkompaniet tog emot med salut och skyldrade gevär. Efter en kort busstur landade gästerna i den 300 meter långa Repslagarbanan på Lindholmen där det minglades och sedan avnjöts en fantastisk jubleumsmiddag signerad Tom Gustafsson och Sigrid Bárány som blev Sveriges mästerkock 2012.
Efter maten bjöds det på dessert inne i majestätiska Wasaskjul där Cirkus Cirkör bjöd på hissnade uppvisning i akrobatik.
Ännu en bussfärd tog strax innan tio gästerna till Karlskrona Konsthall där guldmatta låg utrullad. Det bjöds på kaffe och specialdesignad bakelse och Cotton Club på scen.

Paraply produktion och Leijon Event tackar för förtroendet att arrangera jubileumsfesten och passar på att säga grattis.

#roxtec25