Hylander, Ronander, Rickfors och Melodifestivalaktuella Mariette Hansson gör Tomas Ledin sällskap i Kristianstad


Tanken är att musikfesten i Tivoliparken ska bli en sommartradition. Årets konsertupplägg tar rygg på förra sommarens succé då bland annat Ulf Lundell stod på scen.
Tomas Ledin är en av sommarens största och mest omskrivna turnéer. Tomas är sedan tidigare klar för evenemanget och nu lägger vi till Dan Hylander, Mats Ronander, Mikael Rickfors och Mariette Hansson.

Mikael Rickfors började sin karriär som sångare i "The Hollies" men är nog mest känd för låten ”Vingar" som slog stort 1989. Mikael var även med och bildade gruppen Grymlings tillsammans med bland annat Magnus Lindberg och Pugh Rogefeldt.
Mats Ronander har turnerat och spelat in skivor med bland annat Ulf Lundell och Abba. Som soloartist är nog Mats mest känd för "Gör mig lycklig nu”.
Dan Hylander var en av Sveriges mest hyllade artister på 80-talet när han och Py Bäckman turnerade flitigt med Raj Montana Band. "Skuggor i skymningen" och "Svart kaffe” var stora hits. Dan har även skrivit massor av fantastiska låtar till andra artister.
Mariette Hansson gjorde en bejublad insats i årets Melodifestival med låten "Don’t Stop Believing” och slutade på en tredjeplats i finalen.

Biljetter köper du här:
https://www2.nortic.se/tickets/event/6141