Kickoff för tre nya år med Skärgårdsfesten


Idag gick startskottet för tre nya år med Karlskrona Skärgårdsfest.
Närmare 200 personer hade vikt stora delar av torsdagsförmiddagen åt att inspireras av festens framgångar men också åt att lyssna på föreläsaren Pär Johansson från Glada Hudik-teatern.

Patrik Hansson, Kommunstyrelsens ordförande, inledde förmiddagen med att hälsa alla välkomna och lämnade sedan över till Robin Åkerman och Josefine Olsson.
Robin summerade snabbt de tre första åren och visade även en film där sommarens fest summerades. Efter tillbakablicken lämnades scenen över till Pär Johansson från Glada Hudik-teatern.
Pär gav en fantastisk föreläsning. De skrattades högt i salongen men det fälldes nog även en och annan tår. Vi fick följa med på den fantastiska resa Pär och hans teater gjort. Från en trög och ifrågasatt start till utsålda föreställningar, framträdanden i New York och långfilmen "Hur många lingon finns det i världen?”

Kickoffen avslutades med en tydlig framåtblick där Skärgårdsfesten fortsatt tar positionen som en samlingsplats och plattform som utvecklar besöksmålet Karlskrona. De närvarande fick även se och höra några representanter berätta om sin del i festen. Avslutningsvis presenterade projektgruppen att Stena Line fortsätter som festen huvudpartner.

Vi på Paraply produktion projektleder tillsammans med Leijon Event Skärgårdsfesten på uppdrag av Karlskrona kommun.