Lena Philipsson sålde slut

- klart med ytterligare en föreställning

Lena Philipssons hyllade föreställning ”Jag är ingen älskling” kommer till i Karlskrona i höst. Föreställningen på kvällen den 5 november sålde helt slut igår och vi släpper därför upp ytterligare en föreställning med start klockan 15.00.

Konserterna i Karlskrona Konserthus blir turnéns mest intima. Samtliga de andra spelplatserna är större men här i Konserthuset kommer Lena att bjuda på en exklusiv och nära upplevelse.

Showen har musiken i fokus och strålkastarljuset riktas mot Lena Philipsson. Men denna gången tar Lena plats både vid mikrofonen men också vid pianot. Förutom musik bjuds det på ärliga, uppriktiga och framförallt roliga mellansnack.

Lena Philipssons genuina och kärleksfulla show ”Jag är ingen älskling” har höjts till skyarna i media. ”Jag är ingen älskling” spelas just nu för utsålda hus på Rondo i Göteborg. ”Det bästa Lena Philipsson har gjort” skrev Aftonbladet efter premiären på Cirkus i Stockholm våren 2016 och gav showen högsta betyg. Efter premiären på Rondo i slutet av januari i år så skrev GP – "Lena Philipsson har aldrig varit närmare, roligare, ärligare, modigare – aldrig bättre än så här” och gav 4 av 5 fyrar.

- Jag är så stolt över min föreställning och har bestämt mig för att göra några fler datum i höst runtom i Sverige, då efterfrågan varit så stor. Kul! Hoppas vi ses då, hälsar Lena Philipsson.