Lena Philipssons succéshow

till Kalmar i höst

Lena Philipssons show "Jag är ingen älskling" har gjort stor succé på Cirkus i Stockholm under våren. Den genuina och kärleksfulla föreställningen har höjts till skyarna av media. Nu är det klart att den populära showen åker ut på en stor turné i höst och vi på Paraply har fått möjligheten att arrangera en konsert med Lena i Kalmarsalen den 20 november.

Showen "Jag är ingen älskling” är ännu en stor framgång för Lena Philipsson. De svängiga kvällarna fyllda av sprudlande glädje och förtroliga samtal beskrivs av Aftonbladet som "Känslosamt. Utlämnande. Roligt. Hitlåtar. En sångröst som bara blir bättre och mer innerlig. Den här showen är ljuvlig. Det bästa Lena Philipsson har gjort”.

- Jag är överväldigad av all positiv respons. Jag är stolt över att ha skrivit manus själv den här gången och att det blev så bra. I showen tar jag upp både allvarsamma ämnen och roliga saker, och det känns väldigt ärligt och personligt med mindre fasad. För mig är det väldigt fint att få höra från min publik att de lär känna mig på riktigt, berättar Lena Philipsson.

Vårsäsongen på Cirkus i Stockholm pågår till och med den sista april, men nu är det klart att Lena Philipsson åker ut på en turné med "Jag är ingen älskling” i höst.

- Jag ser verkligen fram emot att åka runt i landet med en egen föreställning igen, det är ganska många år sedan sist. Den här showen är dessutom jätterolig att göra med så mycket egenskrivet material och personligt berättande. Jag känner att jag får vara mig själv fullt ut, säger Lena Philipsson.

Showen ”Jag är ingen älskling” har regisserats av Emma Bucht ("En man som heter Ove", "Treater”, "Bröderna Luuk") och Helena Dillén (Grammis, Polarprisgalan, P3 Guld) har gjort scenografin.

- "Jag är ingen älskling" är det senaste årets mest hyllade show från både media och publik, säger Robin Åkerman på Paraply produktion. Det känns fantastiskt kul att kunna presentera detta i en intim och häftig arena som nyöppnade Kalmarsalen.

Biljetterna säljs via paraplyproduktion.se och Kalmar Biljettcentrum. Hotellpaket kan bokas via Kalmar Turistbyrå.
Biljetterna släpps 13 april 10.00.
http://www.ticketmaster.se/event/426485