Musikfest i Tivoliparken


Jill Johnson inledde kvällen i Tivoliparken med ”We can sleep it off". Precis som dagen innan i Landskrona lyste spelglädjen i både Jill och bandets ögon. Men även solen lyste från blå himmel.
Utöver eget material som ”White lightning” och nyskrivna ”Fast trip up" bjöd Jill på favoritcovern ”Two more bottle of wines” av Emmylou Harris och avslutade sitt set med nyskrivna ”For yo I'll wait”.
Niklas Strömstedt tog över scenen strax innan 20.00 och bjöd på en fantastisk hitkavalkad. Hans gigantiska låtkatalog innehåller overkligt många hits. Det blev allt från ”Flickor talar om kärleken” till nyskrivna ”Varför är du i Göteborg” som gavs ut så sent som i februari i år. Men mest applåder rev ”En jävel på kärlek” ner.
Niklas han även att bjuda på hans egen version av ”Byns enda blondin” som han skrev till Sven-Ingvars för några år sedan.
Kvällen avslutades av Miriam Bryant som inledde i mystiskt stålblått ljus. Miriam blandade tidiga egna låtar med låtar från ”Så mycket bättre”.
Tack för denna gången Kristianstad.
Nu beger vi oss hem mot Karlskrona och sedan direkt mot Kalmar där vi redan i början av veckan börjar rigga för den allra första upplagan av "A Walk in the park” som går av stapeln nu på lördag.
Där kommer vi att bjuda på Amanda Bergman, Melissa Horn, Miriam Bryant och Lars Winnerbäck.