Panda Da Panda och Den Svenska Björnstammen till Karlskrona


I höst kommer två hyllade musikakter till Karlskrona. Bägge spelar på nyöppnade på Circo men tanken är att kvällarna inte bara ska innehålla konserter utan sedan fortsätta på Statt Nattklubb. Inträde till nattklubben ingår nämligen i konsertbiljetten.

Den Svenska Björnstammen - 23 mars
Sommaren 2012 dominerade megahiten ”Vart jag mig i världen vänder” både radiokanaler och dansgolv. Bara på Spotify har låten streamats hela 50 miljoner gånger. Den 23 mars kommer Den Svenska Björnstammen till Karlskrona för konsert på Circo med efterföljande klubbkväll.

Efter två nya singlar och utsålda konserter fortsätter Den Svenska Björnstammen med en vårturné och bjuder på mer ny musik. Med en lång rad utsålda konserter under hösten och vintern 2017 förlänger nu Den Svenska Björnstammen turnén med ytterligare tio stopp under våren. De har med sig sin uppskattade scenshow som tänjer på konsertformatet genom att röra sig mellan filmprojektioner och liveupplevelse.

- Vi provar ett nytt klubbkoncept med förfest, DJs och livegig på rykande färska och grymma Circo, för att avsluta på Statt Nattklubb, säger Robin Åkerman på Paraply produktion. Entré till hela kvällen paketerat i samma biljett.

Panda Da Panda - 6 april
I höstas gav Panda Da Panda utsålda konserter i Jönköping, Malmö, Stockholm och Göteborg. Nu i vår fortsätter turnerandet och den 6 april besöks Karlskrona för konsert på Circo med efterföljande klubbkväll på Statt.

Under året som gick har Panda Da Panda släppt nya låtar som "Slipa Sanden" och "Festaste låtn. 17”. Sedan debutalbumet ”Flaoua Paoua” släpptes, har bandet fängslat en publik långt utanför de skånska slätterna. Panda Da Pandas musik är både spännande och oväntad, eftersom Thibo Girardon, mannen bakom artistnamnet, alltid gör den musiken han för tillfället känner för.

Panda Da Panda följer i vår upp en succéhöst med att inta scenen på Circo i Karlskrona den 6 april. Thibo lovar en till stora delar både dansant och explosiv show.

Biljetter köper du här:
Den Svenska Björnstammen
https://www.nortic.se/dagny/event/16631
Panda Da Panda
https://www.nortic.se/dagny/event/16632