Paraply fick prestigefyllt pris som "Årets nyskapare” vid Sweden Live i Malmö


I kväll tog vi på Paraply produktion överraskade, stolta och glada emot priset som ”Årets nyskapare” på Sweden Live i Malmö.

Så här löd juryns motivering:
Den värdige vinnaren i den kategori som belönar nyskapande, verkar i Sveriges allra sydostligaste hörn. Företaget har på ett helt nytt och unikt sätt lyckats hitta metoder att under ett och samma tak samla idérikedom, kunskap och kompetens inom livemusik, marknadsföring, destinationsutveckling, samt eventtjänster som efterfrågas av näringslivet. Bolaget utstrålar en modern kombination av det folkliga och ”cutting edge”. Om vart och ett av Sveriges 21 län hade nyskapare av den här kalibern, skulle den levande musiken må ännu mycket, mycket bättre än den gör idag.
Ett stort grattis till ”Årets nyskapare”:
Paraply Produktion, Karlskrona.

Vi är stolta, överraskade och enormt glada för att få ta emot pris som ”Årets nyskapare". Med enorm kärlek till musik och en vision om att skapa starka upplevelser och minnesvärda mötesplatser försöker vi alltid tänka nytt, utmana och samverka över gränserna. Det här priset ger oss ännu mer kraft att utveckla både oss själva samt de evenemang och projekt vi jobbar med.