Premiär för två monterkoncept


I eftermiddags var det premiär för två spännande monterkoncept som vi på Paraply jobbat med den senaste tiden. Länsförsäkringars H2O-lounge och Enkla Elbolagets monter med Virtual reality-studio.
Bägge montrarna hade premier på Sweden Rock Festival.

Idag drog Sweden Rock Festival igång och i samband med det var det även premiär för två monterkoncept som vi jobbat med.
I Länsförsäkringars monter kan man vila sina trötta festivalfötter och dricka friskt och gott vatten i en H2O-lounge. Vill du ha vatten med dig finns det praktiska flaskor i montern som man sedan kan fylla på om och om igen. I montern kan man dessutom tävla om ett rockpaket innehållande Marshalls coola kyl, den trådlösa och laddningsbara högtalaren Kilburn och de nya trådlösa hörlurarna Monitor.

I Enkla Elbolagets monter kan du ladda din mobil eller köpa en powerbank som du sedan enkelt byter mot en ny fulladdad när den är slut. Du kan även hänga i montern och kolla in Enkla Elbolagets Smartflower eller BMW i3.
Men mest uppmärksamhet kommer nog den helt nya Virtual reality-studion att få. I den kan du testa den allra senaste tekniken och känna på hur verklig den virtuell verkligheten blivit.

Springer du förbi Bahcos monter kan du dessutom testa Enkla Elbolagets cykel som genererar el.
Sweden Rock Festival öppnade idag och håller på till och med lördag.