Releasekonsert med

Caj Karlsson och RevolverBlå

Den 7 november samlar Caj Karlsson vänner och bekanta för att äntligen bjuda på releasekonsert för nya plattan ”Kan inte minnas”. Bland gästerna finns Linda Ström och Linus Norda.

- Vi premiärspelade några låtar på Hasslöfestivalen i somras men det blev aldrig riktigt läge för en releasefest. Nu blir det äntligen av, säger en nöjd Caj Karlsson.

Plattan släpptes några dagar innan Hasslöfestivalen i somras och är Cajs femte som soloartist och den har beskrivits som en lite gladare och mer positiv platta. Caj själv menar att det beror på att han fått någon sorts ro i livet.
- Det är inte så djävla lätt alltid, men inte så djävla svårt heller, skrattar Caj. Jag mår nästan oförtjänt bra och det avspeglar sig kanske i den nya plattan.

Den 7 november samlar Caj några vänner i Konsthallen för att bjuda på releasefest och tillhörande releasekonsert.
Caj solodebuterade 2004 med albumet "Gud straffar somliga med en gång”. En platta som rönte stor uppmärksamhet och som två år senare resulterade i Per-Anders Rudelius tv-dokumentär "Caj och hans demoner" på SVT. 2006 släpptes "När sanningar tränger sig på" och hösten 2007 släpptes "Rapport från dårhuset" och såldes till fansen vid spelningar.
2009 släppte Caj duettalbumet "Tillsammans med mig" där bland annat Mikael Wiehe, Stefan Sundström, Anders F Rönnblom, Staffan Hellstrand, Lars Demian, Frida Öhrn och Lasse Tennander gästar
2011 bildade Caj Karlsson och Johan Glössner duon Revolver Blå som gav ut plattan "Sjunde vågen”. I somras släpptes "Kan inte minnas" där bland annat Thorsten Flinck gästar på en av låtarna.

Konserten går av stapeln i Karlskrona Konsthall den 7 november och bandet består av Mats Björke, Jens Albertsson, Johan Glössner och Bobo Ölander. Dessutom gästar både Linda Ström och Linus Norda.

Biljetter köper du här:
https://www2.nortic.se/tickets/event/8755