Säg Hej till Mårten Fischer


Idag välkomnar vi ännu en medarbetare in under Paraplyet. Mårten, med efternamnet Fischer, är en erfaren och prisvinnande kommunikatör och formgivare med mångårig erfarenhet från reklambyrå där han jobbat som Art Director och Cross Media Designer.

Hos oss på Paraply kommer Mårten jobba brett med våra produktioner, både våra egna och våra kunders. Med grundläggande kommunikation och varumärkesvård men också med konceptualiseringar och digitala plattformar.

- Det är bara några veckor sedan Leo Åkesson började hos oss och nu stärker vi upp ateljén ytterligare, säger Stefan Andersson, kreativ chef på Paraply produktion. Det känns som vi har format ett fantastiskt team med grym kapacitet.

Genom åren har vi på Paraply gjort upp emot 1.000 olika uppdrag och produktioner inom områden som strategi, konceptualisering, digitala plattformar, varumärken/kommunikation, organisationsutveckling, kongress/möten och event samt egna konsert- och festivalarrangemang.
Vi är stolta leverantörer till bland andra Telenor, NKT, Länsförsäkringar Blekinge, Enkla Elbolaget, Stena Line, Svenskt Näringsliv, Scandic Hotels, Blekingetrafiken och Roxtec.

Lär mer om Mårten på paraplyproduktion.se under rubriken "Kontakt".