Sven-Bertil Taube på söndag

och humorturnén Badjävlar på måndag

Nu på söndag den 24 juli bjuder vi Karlskrona på Sven-Bertil Taube och på måndag intar humorturnén Badjävlar samma scen inne i Bastion Aurora.

Sven-Bertil Taube
Efter en utsåld och hyllad vårturné kommer Sven-Bertil till Karlskrona och Bastion Aurora för att bjuda på en sommarkväll fylld av svensk vispoesi. Sven-Bertil har kvällen till ära med sig pianisten Peter Nordahl och publiken får under kvällen uppleva vackra vis- och poesiskatter från Sven-Bertil Taubes två senaste album.
Konserten är en picknickkonsert. Det betyder att man gärna får ta med sig egen picknickkorg, stol eller filt. Medhavd dryck är dock ej tillåten. Dryck och mat kommer att kunna köpa på plats.
Insläpp från kl. 18.00 och konsertstart 20.00.
Biljetter köper du via paraplyproduktion.se.

Humorturnén Badjävlar
Nu på måndag den 25 juli intar bland annat Özz Nûjen, Ann Westin, Måns Möller, Soran Ismail och Henrik Schyffert scenen i Bastion Aurora.
Badjävlar har sex år i rad varit en hyllad och utsåld sommartradition och nu på måndag kommer succén till Bastion Aurora i Karlskrona. Publiken kan se fram emot en unik chans att uppleva flera av Sveriges största komiker under en och samma kväll.
Stjärnensemblen består av Özz Nûjen, Ann Westin, Robin Paulsson, Måns Möller, Thomas Järvheden, Hasse Brontén, Soran Ismail och Henrik Schyffert.

Observera att egen förtäring ej får medtagas under denna föreställning. Försäljning av mat och dryck finns på området. Inga stolar, parasoller, paraplyer och husdjur får tas med. Det finns endast ett begränsat antal sittplatser - först till kvarn gäller för dessa.
Insläpp från 18:00. Föreställning 20:00 – ca 22:30, inklusive paus.