Sven-Bertil Taube till Bastion Aurora


Efter en utsåld och hyllad vårturné kommer Sven-Bertil Taube till Bastion Aurora i Karlskrona i sommar. Den 23 juli bjuds publiken på idyllisk sommarkväll, fylld av svensk vispoesi med en av Sveriges allra mest folkkära artister.

Konserten blir en helkväll inne i Bastion Aurora. Sven-Bertil har kvällen till ära med sig pianisten Peter Nordahl samt ett antal gäster. Publiken får under kvällen uppleva vackra vis- och poesiskatter från Sven-Bertil Taubes två senaste album som belönats med både guldskiva och grammis. Tillsammans med Peter Nordahl gjorde Sven-Bertil Taube albumen "Hommage" och ”Hommage Vol 2” som hyllats av media under vårens turné.

Sven-Bertil Taube gjorde succé i "Så mycket bättre" under hösten 2015 med en handfull oförglömliga tolkningar som resulterat i att hans repertoar nu är ännu större. Pianisten Peter Nordahl har spelat och dirigerat på de flesta stora musikinstitutioner i Sverige men även producerat över 60 album tillsammans med en rad legender och nu senast med Sven-Bertil Taube.

- Det känns på något sätt overkligt att få möjligheten att presentera en kväll med en av Sveriges absolut största levande legender, säger Robin Åkerman på Paraply produktion. Det känns dessutom helt rätt att få möjligheten att presentera konserten inne i vackra Bastion Aurora.
Konserten blir en picknickkonsert. Det betyder att man gärna får ta med sig egen picknickkorg, stol eller filt. Medhavd dryck är ej tillåten. Dryck och mat kommer att kunna köpa på plats.

Sven-Bertil och Peter Nordahl med gäster kommer till Karlskrona och Bastion Aurora den 23 juli. Insläpp från kl. 18.00 och konsertstart 20.00. Biljetter finns på Turistbyråerna i Blekinge, BLT:s och Sydöstrans kundservice i Karlskrona och Karlshamn, eller via paraplyproduktion.se