Tack för en magisk sommar


Sommaren 2015 blev publikrekordens sommar.
Vi på Paraply produktion har denna sommaren gjort fler egna evenemang än någonsin tidigare. Räknar man samman allt har vi slagit nytt publikrekord. En bra bit över 20.000 besökare har valt att besöka något av våra sommarevenemang.

Hemma i Blekinge har vi gjort ännu en Hasslöfestival. En festival som även den noterade nytt publikrekord med 10.000 besökare under festivalens tre dagar. Vi har gjort fem sköna söndagar med livemusik på Restaurang Landbron, två dagar Musikfest på Blekinge Museums Bruksgård och en fantastisk hyllning till Ted Gärdestad på Bastion Aurora.
För tre veckor sedan projektledde vi tillsammans med Leijon Event Karlskrona kommuns Skärgårdsfest för tredje året i rad. Även Skärgårdsfesten noterade ett nytt publikrekord. Över 17.000 personer såg underhållningen på Stortorgets scen och totalt uppskattar vi att över 100.000 personer har besökt festen.
I sommar har vi bjudit sydöstra Sverige på femtiotalet separata konserter eller föreställningar. Utöver Karlskrona har vi gjort evenemang i Kristianstad, Jönköping och Åhus och den 29 augusti avslutar vi sommarsäsongen i Kalmar där vi fått äran att arrangera Sven-Ingvars allra sista sommarspelning.

Men innan sommaren är över vill vi passa på att tacka.
Tacka alla som backar upp oss och vår verksamhet denna säsongen. Men även tacka alla de som jobbat och kämpat med oss i sommar. Alla som bidragit med sin begåvning på eller vid sidan av scenerna. Det är många som i det tysta gör stora hjälteinsatser i samband med evenemangen. Personer vars insatser väldigt få känner till men väldigt många drar nytta av.

Mest av allt tackar vi er som går på våra evenemang.
Tack! 1.000 tack!